Voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij verschillende trainingen, cursussen en begeleidingstrajecten. Deze zijn geschikt bij

  • Somberheid of lusteloosheid
  • Depressiviteit
  • Als aanvulling op een bestaande behandeling
  • Tabaksverslaving (stoppen met roken)
  • Bij problemen met in beweging komen
  • Spanningsklachten
  • Angstklachten
  • Burn-out
  • Overgewicht
  • vragen over zingeving, balans, stress, sociaal, persoonlijkheid en communicatie
Belangrijke informatie stoppen met roken

Aanmelding

Als eerste meldt u zich aan. Dit kunt u doen door telefonisch contact met ons op te nemen of door het aanmeldformulier op onze website in te vullen. Telefonisch doen we een korte screening en intake om samen te kijken welke ondersteuning het beste bij uw vraag past.

Traject

De eerste hobbel heeft u al genomen, u heeft zich aangemeld! Natuurlijk wilt u precies weten hoe het traject eruit ziet. Op basis van het traject en de ondersteuning ontvangt u alle praktische informatie via de e-mail. Indien relevant wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek.

Het is belangrijk om bij uw verzekering uit te zoeken of uw traject in aanmerking komt voor vergoeding. Sommige trajecten worden altijd vergoed, worden voor 80% vergoedt of vallen alleen onder een aanvullende verzekering.

Indien de zorg die u wenst niet vergoed wordt, kunt u een offerte aanvragen voor de kosten van uw traject.

Stoppen met roken

Ontdek een unieke benadering van stoppen met roken die verder gaat dan traditionele methoden. Onze cursus is geschikt voor iedereen die wil stoppen of geleidelijk wil minderen. Bij ons draait het niet alleen om praten, maar ook om actie ondernemen en gewoontes doorbreken. Onze groepscursus brengt je in beweging en helpt je je hersenchemie te veranderen. We kijken niet alleen meer naar wat je niet meer doet, maar ook naar wat je wel gaat doen!

Alhoewel we een groepscursus bieden, geldt altijd dat we persoonlijke aandacht hebben voor onze deelnemers. We maken gebruik van de kracht de groep en je persoonlijke netwerk. Samen stoppen is zoveel gemakkelijker! Gezamenlijk leven we dan ook naar een stopmoment toe. Door ons traject dat een langere periode loopt, is er na het stopmoment ook voldoende ruimte voor ondersteuning en begeleiding. Stoppen met roken is tenslotte het begin van een blijvende verandering. Gun jezelf een rookvrij leven en zet de eerste stap naar blijvende verandering.

Runningtherapie

Ontdek de kracht van onze runningtherapie. De effectiviteit van runningtherapie is wetenschappelijk aangetoond en kan op zichzelf worden gevolgd, maar kan ook een uitstekende aanvulling zijn op gesprekstherapie of medicatie. Runningtherapie is bewezen effectief bij het omgaan met stress, depressie, burn-out, angst- en paniekaanvallen, lusteloosheid, slapeloosheid en overgewicht. Je brengt jezelf met runningtherapie in beweging, fysiek en mentaal. Onze fysiotherapeuten en psychologen werken hand in hand om je middels een holistische aanpak zowel fysiek als mentaal in beweging te brengen.

Elke runningtherapiesessie wordt zorgvuldig opgevolgd door een korte evaluatie, waardoor we de voortgang in kaart brengen en de therapie nauwkeurig kunnen aanpassen aan jouw individuele behoeften. Onze deskundige begeleiding, gecombineerd met de actieve component van hardlopen, zorgt voor een unieke en effectieve aanpak die verder gaat dan traditionele therapieën.

Stap voor stap naar welzijn, met onze runningtherapie.

Coaching

Ontdek persoonlijke groei en welzijn met onze coaching voor volwassenen, waar wij jouw vragen over zingeving, balans, stress, sociaal leven, persoonlijkheid en communicatie centraal stellen. Onze ervaren coaches bieden een veilige ruimte voor zelfreflectie en begeleiden je bij het ontwikkelen van effectieve strategieën om met uitdagingen om te gaan.

Aanleidingen tot coaching kunnen variëren van zoektochten naar levensdoelen tot het beheersen van stressvolle situaties. De opbrengsten zijn tastbaar: verhoogde veerkracht, verbeterde communicatieve vaardigheden, en een beter evenwicht tussen werk en privé. Maak vandaag nog de stap naar een meer vervuld en gebalanceerd leven met onze coaching voor volwassenen.

Oudertrainingen

Ontdek de kracht van onze oudertrainingen, ontworpen om ouders te ondersteunen bij de uitdagingen van opvoeding. Of het nu gaat om effectieve communicatie met je kinderen, het omgaan met gedragsproblemen, of het creëren van een positieve en ondersteunende gezinsdynamiek, onze trainingen bieden praktische vaardigheden en inzichten.

Leer van ervaren trainers en deel ervaringen met andere ouders, terwijl je werkt aan het versterken van de band met je kinderen en het bevorderen van een gezonde en gelukkige gezinsomgeving. Investeer in de groei van je gezin met onze oudertrainingen, waar kennis en ondersteuning samenkomen om jouw ouderervaring te verrijken.