Een intelligentie onderzoek voor jongeren

Wilt u een intelligentie onderzoek laten uitvoeren voor uw kind? Heeft u vragen over de intelligentie van uw kind en wilt u hier graag een duidelijk antwoord op krijgen? Dan bent u bij Op Maat Diagnostiek en Behandeling aan het juiste adres. We hebben mensen klaarstaan die als geen ander weten hoe een intelligentie onderzoek in Den Bosch moet worden uitgevoerd. Als wij een intelligentie onderzoek voor jongeren in Den Bosch houden, dan weet u snel hoe het met de intelligentie van uw kind is gesteld. Is uw kind wellicht hoogbegaafd? Of bevindt het IQ van uw kind zich in een lager spectrum? Behalve diagnoses trekken kunnen wij daarna ook uw kind behandelen, indien u dit wenst.

Intelligentie onderzoek voor jongeren in Den Bosch

We vinden het belangrijk om u een duidelijk beeld te geven van hoe het met de intelligentie van uw kind is gesteld. Als uw kind hoogbegaafd is, dan betekent dat zeker niet automatisch dat uw kind dan een eenvoudiger leven heeft. Integendeel, want hoogbegaafde kinderen hebben vaak moeite om hun plekje in de samenleving te vinden. Wij helpen deze kinderen hierbij. We staan ook klaar als er bij uw kind iets anders speelt op het gebied van de intelligentie. We maken altijd een plan op maat om hier zo goed mogelijk mee om te kunnen gaan.

Meer weten over intelligentie onderzoek in Den Bosch?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u een intelligentie onderzoek voor jongeren in Den Bosch wilt laten uitvoeren. We gaan hierbij altijd grondig te werk, zodat u een duidelijk en eerlijk beeld krijgt van de intelligentie van uw kind. Aan de hand hiervan bekijken we dan samen met u en uw kind hoe wij hem of haar hierna verder kunnen helpen. We willen graag alles doen om ervoor te zorgen dat uw kind een zo prettig mogelijk leven heeft. Ons team aan specialisten staat hiervoor klaar.

Dit is Op Maat Diagnostiek & Behandeling

Gepassioneerd

Wij hebben passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Kinderen die vastlopen willen we weer vooruit helpen!

Kwaliteit

Werken vanuit wat werkt.
We zetten bewezen effectieve interventies in en blijven continue op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Betrokken

Een kind zien. Dat is het startpunt van alles wat we doen.

Op Maat

Zo licht als mogelijk zo
intensief als nodig.

Snel

Jeugdzorg. Kinderen die vastlopen. We streven naar een korte doorlooptijd, zonder wachtlijsten.

Healthy Stress Examentraining; leer omgaan met examenvrees

In het examenjaar hebben meer jongeren last van faalangst (examenvrees). Uit onderzoek blijkt dat dit wel 20-25% van alle jongeren uit het eindexamenjaar zijn! Na twee jaar coronaonderwijs blijkt dat jongeren nog meer onzekerheid en angst ervaren dan anders. Daarom bieden wij een gratis faalangstscreening aan en hebben we een speciale examentraining ontwikkeld.

Je hebt net twee jaar coronaonderwijs achter de rug. Motivatie was moeilijk vast te houden, online lessen waren niet altijd even effectief. Geen wonder dus dat als je nu in het examenjaar zit, het gevoel hebt er niet lekker bij te zitten.

Maak jij je zorgen over je examens? Op Maat biedt nu een gratis screening aan om te kijken of jij last hebt van faalangst van 21 t/m 31 maart. In deze screening maken we gebruik van een betrouwbare test die door een professional wordt geïnterpreteerd.

Of misschien ben jij er al wel van overtuigd dat je hier last van hebt en wil je gewoon hulp en tips om beter om te kunnen gaan met de stress van de examens.

Op Maat Diagnostiek & Behandeling heeft een examentraining ontwikkeld waarbij we in een intensieve dag aan de slag gaan met stress en ontspanning. In activiteiten en oefeningen leer je het verschil tussen terechte stress en stress waar je niks aan hebt. Met onze tips en tricks leer je verschillende soorten stress herkennen en omzetten in positieve energie.

Wil je de gratis screening doen of je al inschrijven voor onze Healthy Stress Examentraining? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met mij op

Bent u op zoek naar ondersteuning en een benadering die verder gaat dan praten alleen? Wilt u meer weten of heeft u vragen? Laat het ons weten dan bellen we u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Bel ons

085 – 105 30 90

Liever meteen contact? bel ons op bovenstaand nummer.

Wij zijn bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00uur