Stoppen met roken

Voor wie?

Wil je stoppen met roken, of heb je dat al eerder geprobeerd en ben je op zoek naar een wat grondigere aanpak? Ons stoppen met roken programma is geschikt voor iedereen die serieus streeft naar een rookvrij leven. Of je nu vastberaden bent om volledig te stoppen of geleidelijk je rookgewoonten wilt verminderen, wij bieden ondersteuning op maat. Elke stap in de richting van minder roken wordt bij ons als een persoonlijke overwinning gezien.

tijd om te stoppen met roken

Wat is het?

Bij ons gaat stoppen met roken verder dan traditionele methoden. Onze groepscursus omvat actieve elementen, zoals wandelsessies, om niet alleen de nicotineverslaving aan te pakken, maar ook de gewoontes en routines diep te doorbreken. We richten ons op de psychologische en fysieke aspecten van verslaving, en bieden een holistische benadering om duurzame gedragsverandering te stimuleren. Stoppen met roken betekent ‘niet meer hoeven roken’ en maakt veel ruimte vrij.

Waarom het werkt

Onze aanpak is uniek omdat we stoppen met roken zien als een levensverandering. Stoppen met roken betekent niet meer ‘moeten roken’, niet meer ‘hoeven roken’ en daarmee komt ruimte vrij. Ruimte die vaak lastig blijkt op te vullen. Wij geloven daarom dat actie ondernemen cruciaal is om gewoontes te doorbreken. Onze wandelsessies stimuleren niet alleen fysieke activiteit maar bevorderen ook de aanmaak van positieve stoffen in de hersenen. Bovendien biedt de groepscursus structuur, langdurige ondersteuning, toegang tot de kracht van de groep, met ruimte voor individuele aandacht. Onze aanpak gaat verder dan een standaard praatgroep; het is een traject dat inspeelt op de unieke behoeften van elk individu.

daarom werkt Stoppen met roken

Belangrijke informatie

 • Aantal bijeenkomsten: 8 + 2 persoonlijke contactmomenten
 • Kosten: 495,-
 • Startdata:
  Woensdag 3 januari om 19.30 op de Verwersstraat (Den Bosch)
  Vrijdag 5 januari om 16.00u op de Marathonloop (Den Bosch)
  Dinsdag 9 januari om 19.30 op de Verwersstraat (Den Bosch)
  Donderdag 11 januari om 19.30 in Jan van Besouw (Goirle)
  Vrijdag 12 januari om 14.00u op de Marathonloop (Den Bosch)
 • Vergoeding:
  Stoppen met roken programma’s worden door veel verzekeringen (deels) vergoed. Kijk altijd goed na of u in aanmerking komt voor een vergoeding in de polisvoorwaarden.
Belangrijke informatie stoppen met roken

Inschrijfformulier Stoppen met roken

Aanmeldformulier Stoppen met roken

Contactpersoon (indien van toepassing)