Behandeling van autisme in Den Bosch

Heeft uw kind last van een autisme stoornis? Dan is het niet altijd makkelijk om uw kind hier zo goed mogelijk bij te begeleiden. Het is dan verstandig om een professioneel behandelaar in te schakelen, die u hierbij ondersteunt. Voor autisme behandeling in Den Bosch en omstreken raden wij u aan om eens contact op te nemen met Op Maat Diagnostiek en Behandeling. We hebben ervaren mensen in dienst die samen met u en uw kind gaan bekijken wat er op het gebied van begeleiding allemaal mogelijk is.

De beste behandeling van autisme

Voor behandeling van autisme in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres. We gaan samen met u en uw kind op zoek naar een behandeling die uw kind op het lijf is geschreven. We beginnen hiervoor met een grondig onderzoek, zodat we kunnen bekijken wat de sterke en minder sterke kanten van uw kind zijn. Aan de hand hiervan hebben wij een duidelijker beeld welke minder sterke kanten er ondervangen moeten worden. Zo krijgt u een beter zicht op eventuele problemen en wat hier het beste mee gedaan kan worden. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op waarmee het mogelijk is uw kind verder te helpen.

Meer weten over onze autisme behandeling in Den Bosch?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. We plannen graag een kennismakingsgesprek in, zodat we uw kind kunnen leren kennen. Als wij dan hierna een onderzoek hebben gedaan, is goed duidelijk welke vervolgstappen er genomen moeten worden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan behandeling, trainingen, feedback om de zelfstandigheid te vergroten of eventueel zelfs daghulp indien dit nodig is. We hebben uitgebreide informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft elders op deze website voor u klaarstaan.

Dit is Op Maat Diagnostiek & Behandeling

Gepassioneerd

Wij hebben passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Kinderen die vastlopen willen we weer vooruit helpen!

Kwaliteit

Werken vanuit wat werkt.
We zetten bewezen effectieve interventies in en blijven continue op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Betrokken

Een kind zien. Dat is het startpunt van alles wat we doen.

Op Maat

Zo licht als mogelijk zo
intensief als nodig.

Snel

Jeugdzorg. Kinderen die vastlopen. We streven naar een korte doorlooptijd, zonder wachtlijsten.

Healthy Stress Examentraining; leer omgaan met examenvrees

In het examenjaar hebben meer jongeren last van faalangst (examenvrees). Uit onderzoek blijkt dat dit wel 20-25% van alle jongeren uit het eindexamenjaar zijn! Na twee jaar coronaonderwijs blijkt dat jongeren nog meer onzekerheid en angst ervaren dan anders. Daarom bieden wij een gratis faalangstscreening aan en hebben we een speciale examentraining ontwikkeld.

Je hebt net twee jaar coronaonderwijs achter de rug. Motivatie was moeilijk vast te houden, online lessen waren niet altijd even effectief. Geen wonder dus dat als je nu in het examenjaar zit, het gevoel hebt er niet lekker bij te zitten.

Maak jij je zorgen over je examens? Op Maat biedt nu een gratis screening aan om te kijken of jij last hebt van faalangst van 21 t/m 31 maart. In deze screening maken we gebruik van een betrouwbare test die door een professional wordt geïnterpreteerd.

Of misschien ben jij er al wel van overtuigd dat je hier last van hebt en wil je gewoon hulp en tips om beter om te kunnen gaan met de stress van de examens.

Op Maat Diagnostiek & Behandeling heeft een examentraining ontwikkeld waarbij we in een intensieve dag aan de slag gaan met stress en ontspanning. In activiteiten en oefeningen leer je het verschil tussen terechte stress en stress waar je niks aan hebt. Met onze tips en tricks leer je verschillende soorten stress herkennen en omzetten in positieve energie.

Wil je de gratis screening doen of je al inschrijven voor onze Healthy Stress Examentraining? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met mij op

Bent u op zoek naar ondersteuning en een benadering die verder gaat dan praten alleen? Wilt u meer weten of heeft u vragen? Laat het ons weten dan bellen we u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Bel ons

085 – 105 30 90

Liever meteen contact? bel ons op bovenstaand nummer.

Wij zijn bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00uur