De ambulante begeleider voor Den Bosch

Bent u op zoek naar goede, professionele ambulante begeleiding in Den Bosch? Heeft u een kind dat niet op zichzelf kan functioneren en dat een goede begeleider nodig heeft om meer zelfstandig te kunnen leven? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Op Maat Diagnostiek en Behandeling. Wij hebben namelijk een team klaarstaan dat bestaat uit mensen die veel ervaring hebben op dit gebied. Specialisten die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om iemand de juiste stappen te laten nemen. Wij verzorgen het gehele traject, zodat u zich hier geen zorgen meer om hoeft te maken.

Ambulante dienstverlening in Den Bosch

Bij ambulante begeleiding in Den Bosch wordt iemand ondersteund bij alles wat er in het dagelijks leven gebeurt. Er wordt hiervoor op maat een plan opgesteld, zodat de client zelf de regie kan voeren over zijn of haar leven. Wij kunnen als ambulante begeleider voor Den Bosch dan bijvoorbeeld worden ingeschakeld als een van onze clienten hulp nodig heeft op sociaal vlak, wil kijken welke vaardigheden men heeft en deze wil ontwikkelen, om wil leren gaan met mentale beperkingen en en gewoonweg wil zorgen voor een betere structuur in het leven. Wij dragen hier met onze ambulante dienstverlening in Den Bosch sterk aan bij.

Meer weten over ambulante dienstverlening in Den Bosch?

Indien u meer wilt weten over onze dienstverlening, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze voor perfecte dienstverlening op maat. Onze medewerkers zijn ervaren op het gebied van orthopedagogie, kinder- en jeugdpsychologie en onderwijskunde. Wij staan om als begeleiders ervoor te zorgen dat uw kind meer structuur in het leven krijgt. Maar ook om ervoor te zorgen dat er stappen genomen kunnen worden om zoveel mogelijk zelfstandig te leren leven. U vindt onze uitgebreide informatie ook elders op deze website.

Dit is Op Maat Diagnostiek & Behandeling

Gepassioneerd

Wij hebben passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Kinderen die vastlopen willen we weer vooruit helpen!

Kwaliteit

Werken vanuit wat werkt.
We zetten bewezen effectieve interventies in en blijven continue op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Betrokken

Een kind zien. Dat is het startpunt van alles wat we doen.

Op Maat

Zo licht als mogelijk zo
intensief als nodig.

Snel

Jeugdzorg. Kinderen die vastlopen. We streven naar een korte doorlooptijd, zonder wachtlijsten.

Healthy Stress Examentraining; leer omgaan met examenvrees

In het examenjaar hebben meer jongeren last van faalangst (examenvrees). Uit onderzoek blijkt dat dit wel 20-25% van alle jongeren uit het eindexamenjaar zijn! Na twee jaar coronaonderwijs blijkt dat jongeren nog meer onzekerheid en angst ervaren dan anders. Daarom bieden wij een gratis faalangstscreening aan en hebben we een speciale examentraining ontwikkeld.

Je hebt net twee jaar coronaonderwijs achter de rug. Motivatie was moeilijk vast te houden, online lessen waren niet altijd even effectief. Geen wonder dus dat als je nu in het examenjaar zit, het gevoel hebt er niet lekker bij te zitten.

Maak jij je zorgen over je examens? Op Maat biedt nu een gratis screening aan om te kijken of jij last hebt van faalangst van 21 t/m 31 maart. In deze screening maken we gebruik van een betrouwbare test die door een professional wordt geïnterpreteerd.

Of misschien ben jij er al wel van overtuigd dat je hier last van hebt en wil je gewoon hulp en tips om beter om te kunnen gaan met de stress van de examens.

Op Maat Diagnostiek & Behandeling heeft een examentraining ontwikkeld waarbij we in een intensieve dag aan de slag gaan met stress en ontspanning. In activiteiten en oefeningen leer je het verschil tussen terechte stress en stress waar je niks aan hebt. Met onze tips en tricks leer je verschillende soorten stress herkennen en omzetten in positieve energie.

Wil je de gratis screening doen of je al inschrijven voor onze Healthy Stress Examentraining? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met mij op

Bent u op zoek naar ondersteuning en een benadering die verder gaat dan praten alleen? Wilt u meer weten of heeft u vragen? Laat het ons weten dan bellen we u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Bel ons

085 – 105 30 90

Liever meteen contact? bel ons op bovenstaand nummer.

Wij zijn bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00uur