ADHD behandeling in Den Bosch

Bij Op Maat Diagnostiek en Behandeling staan we klaar voor het onderkennen van problemen die kinderen kunnen hebben in hun ontwikkeling. Kinderen kunnen namelijk op meerdere verschillende vlakken met deze problemen te maken hebben. Hierdoor kunnen zij stagneren in hun ontwikkeling, moeite hebben op school, sociale problemen krijgen of zelfs probleemgedrag vertonen. Met de ondersteuning van een goede begeleider kunnen deze problemen aangepakt worden, wat de ontwikkeling van het kind zeker ten goede komt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de behandeling van ADHD in Den Bosch.

Laat ADHD behandelen in Den Bosch

We hebben bij Op Maat experts in dienst op verschillende gebieden, die samenwerken om de ontwikkeling van uw kind in een positieve richting te sturen. We hebben het dan onder andere over een orthopedagoog, een kinder- en jeugdpsycholoog, een onderwijskundige en een gz-psycholoog. Samen met u bekijken ze wat er precies aan de hand is met uw kind en wordt in beeld gebracht hoe deze problemen verholpen kunnen worden. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een ADHD behandeling in Den Bosch. We reiken uw kind hierbij tools aan waarmee het zelfstandiger kan worden en waardoor belemmerende factoren uit het leven worden weggenomen.

Meer weten over ADHD behandelen in Den Bosch?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden tot behandeling die u bij ons heeft, dan nodigen wij u van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We voeren een onderzoek uit dat geheel is afgestemd op uw hulpvraag. Zo krijgen we zicht op sterke en minder sterke kanten van uw kind. Aan de hand hiervan stellen wij een behandeling samen waarmee we uw kind gaan helpen. U vindt hier uitgebreide informatie over op deze website, maar we beantwoorden ook graag uw vragen telefonisch of via de mail. U kunt altijd contact met ons opnemen voor het maken van een eerste afspraak.

Dit is Op Maat Diagnostiek & Behandeling

Gepassioneerd

Wij hebben passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Kinderen die vastlopen willen we weer vooruit helpen!

Kwaliteit

Werken vanuit wat werkt.
We zetten bewezen effectieve interventies in en blijven continue op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied.

Betrokken

Een kind zien. Dat is het startpunt van alles wat we doen.

Op Maat

Zo licht als mogelijk zo
intensief als nodig.

Snel

Jeugdzorg. Kinderen die vastlopen. We streven naar een korte doorlooptijd, zonder wachtlijsten.

Healthy Stress Examentraining; leer omgaan met examenvrees

In het examenjaar hebben meer jongeren last van faalangst (examenvrees). Uit onderzoek blijkt dat dit wel 20-25% van alle jongeren uit het eindexamenjaar zijn! Na twee jaar coronaonderwijs blijkt dat jongeren nog meer onzekerheid en angst ervaren dan anders. Daarom bieden wij een gratis faalangstscreening aan en hebben we een speciale examentraining ontwikkeld.

Je hebt net twee jaar coronaonderwijs achter de rug. Motivatie was moeilijk vast te houden, online lessen waren niet altijd even effectief. Geen wonder dus dat als je nu in het examenjaar zit, het gevoel hebt er niet lekker bij te zitten.

Maak jij je zorgen over je examens? Op Maat biedt nu een gratis screening aan om te kijken of jij last hebt van faalangst van 21 t/m 31 maart. In deze screening maken we gebruik van een betrouwbare test die door een professional wordt geïnterpreteerd.

Of misschien ben jij er al wel van overtuigd dat je hier last van hebt en wil je gewoon hulp en tips om beter om te kunnen gaan met de stress van de examens.

Op Maat Diagnostiek & Behandeling heeft een examentraining ontwikkeld waarbij we in een intensieve dag aan de slag gaan met stress en ontspanning. In activiteiten en oefeningen leer je het verschil tussen terechte stress en stress waar je niks aan hebt. Met onze tips en tricks leer je verschillende soorten stress herkennen en omzetten in positieve energie.

Wil je de gratis screening doen of je al inschrijven voor onze Healthy Stress Examentraining? Of wil je gewoon wat meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met mij op

Bent u op zoek naar ondersteuning en een benadering die verder gaat dan praten alleen? Wilt u meer weten of heeft u vragen? Laat het ons weten dan bellen we u uiterlijk de volgende werkdag terug.

Bel ons

085 – 105 30 90

Liever meteen contact? bel ons op bovenstaand nummer.

Wij zijn bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00uur